MIJN BEVALLINGSVERHAAL! | Lifestyle Spot♥ MIJN BEVALLINGSVERHAAL!
✔ Wil je op de hoogte blijven? Abonneer nu gratis!

☆ BIG THANKS ☆
Big thanks aan Wolkje Dorine van vroedvrouwen praktijk De Wolk en aan het personeel van het Imelda ziekenhuis voor het eeuwige geduld en goede zorgen! ❤️

✔ Bedankt voor het kijken naar deze video op Lifestyle Spot! Heb je al op de like button geklikt?

☆ Volg me op ☆
♥ I N S T A G R A M:
♥ T W I T T E R: @lifestylespotbe
♥ F A C E B O O K: @lifestylespot

☆ MIJN CAMERA DETAILS ☆
— Camera body: SONY A6600
— Video lens: SONY 10-18 MM
— Ringlamp (soortgelijk)
— Softboxen
— Laptop

☆ MUZIEK IN VIDEO’S ☆
Alle muziek gebruikt in mijn video’s komt via “Epidemic Sound”. Wil je deze ook gebruiken voor je eigen video’s? Check dan deze link:

✔ Contacteer me via:
✚ Mail: pauline@lifestylespot.be
—————–

♥ ♥ Bedankt om langs te komen op mijn kanaal en mijn video’s te bekijken! Tot snel!
XO,
Pauline

—————–

☆ DISCLAIMER ☆

Bovenstaande links kunnen referral links zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie.

Deze video bevat geen betaalde samenwerkingen. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar

View: MIJN BEVALLINGSVERHAAL! | Lifestyle Spot

View more Lifestyle: https://blogema.org/category/lifestyle/

admin

37 bình luận trong “MIJN BEVALLINGSVERHAAL! | Lifestyle Spot

 1. Mooi bevallingsverhaal. Ik ben 27 maart bevallen van een zoon. Ik ben ingeleid met een ballonkathether en kreeg weeenopwekkers. Het stuk over de epidurale pijnstilling herken ik. Ik voelde ook weinig tot geen persdrang tijdens het persen. In totaal heb ik 1 uur geperst. Hier in Nederland mag je echter 3 uur na de bevalling naar huis, als alles goed gaat met moeder en kind.

 2. Mooi Pauline , en idd na 28 jaar ben ik de pijnen nog altijd niet vergeten. Ook bij mij hebben ze op mijn buik moeten drukken om hem eruit te krijgen , geen lachertje……
  Maar niet tegenstaande nog 2 keer bevallen . 1 maal van een dochter en de andere een tweeling .
  En nu al oma van een kleinzoontje
  Dikke proficiat meid je hebt het goed gedaan ??????
  Geniet van jou kleine prinsje ??

 3. Super leuke video je kan echt heel goed en mooi vertellen en je stem is ook heel tof om naar te luisteren wel pijnlijk zo een bloedclonter alvast veel suc6 in het leven samen met jullie drietjes?‍?‍??

 4. Het was een mooi verhaal over jou bevalling en wat is het in deze tijd fijn dat er pijnbestrijding is .
  Dat scheelt zo veer pijn en uithoudingsvermogen voor je zelf . Anders had je het veel zwaarder gehad dat weet ik zeker.
  Want in mijn tijd was dat er allemaal niet was het maar waar ,want mijn bevalling was gewoon verschrikkelijk zo kan je het wel zegen 48 uur heeft het geduurd en dan nog zonder geen volledige ontsluiting is hij op de wereld gekomen
  Ik was zo uitgeput dat me zoon weg werd gebracht en ik alleen op een kamer werft gelegen en mijn man mijn ouders opgehaald en toe Jan van de kamer waar ik op lag zij mijn Moeder dat dit de verkeerde kamer was nee zij Jan nog maar mijn Moeder kon mijn niet meer omdat ik zo uitgeput was en het ook aan me zag dat ik een andere persoon was .
  Het is allemaal wel goed gekomen wel 10 dagen in het ziekenhuis moeten blijven Maar ik had geen roze wolk wat ze nu zeggen maar in mijn tijd was alles heel anders waar ik nu over schrijft is een zoon en hij is nu 48 jaar
  Dus nu kan je wel voorstellen hoe erg het toen was .
  Maar het is toch een bijzondere verhaal dan kan je toch ook nu zeggen in deze tijd dat iedere bevalling anders is ,als bij de buurvrouw.
  Maar je heb een prachtige zoon en jullie zijn toch goede ouders en je weet er zeer goed hoe je weet wat je moet doen En lekker in zijn bedje zijn slaapje kunnen doen in zijn kamertje .
  Want dat zie je niet veel meer Ik lag en dat was normaal na elke voeding even met het kindje knuffelen en dan weer in zijn eigen bedje en ook op zijn eigen kamer zo ging dat ook in die tijd.
  Dat was mijn verhaal. Zo veel jaren geleden en dat vergeet je nooit meer hoe het is gegaan .
  Ik wenst jullie Een mooie tijd en geniet er van want ze zijn zogauw groot.
  Groetjes van Coby.

 5. Nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van Finn!
  Ik ontdekte jouw kanaal een paar weekjes geleden bij de geboortevideo van Finn en ben sindsdien geabonneerd. Ik vind je videos echt heel leuk om naar te kijken en luisteren! Ik ben nu zwanger van ons tweede kindje en het is zo leuk om alvast even weer die newborn periode te beleven via jou.

 6. Wat een mooi verhaal! Voor een stuk herkenbaar: binnen gegaan met 5cm om 4u ‘s nachts. Helaas vorderde het daarna niet meer zo vlot, hij zat nog wat te hoog en ontsluiting vorderde niet. Toen moest ik om de 10 minuten van zij wisselen. Om 13u had ik volledige ontsluiting. Toen natuurlijk al erg moe van de lange arbeid. Na 2x persen beslist dat ik een spoedkeizersnede kreeg. Niet de bevalling die ik graag wilde, maar de uitkomst blijft gelukkig dezelfde ?

 7. ik heb een vraagje uit nieuwsgierigheid. ik ben 17 en nog lang geen moeder, maar ik zie wel eens tv programma's. de moeders nemen dan een ruggenprik en zeggen dat ze geen pijn meer hebben, maar als ze dan gaan persen beginnen ze toch te schreeuwen. voelen ze dan toch pijn? jij vertelde net dat de ruggenprik uitgewerkt was na 1,5 uur. maar is dat dan altijd dat de ruggenprik uitgewerkt is? of kan de ruggenprik daar gewoon niet tegenop?

 8. In vlaams brabant roepen ze Finn echt met een ‘ie’. In het ziekenhuis van Leuven riepen ze mijn Finn en ik reageerde niet op die klank en was de verpleging boos dat ik niet reageerde. Maar ja wij hebben de klank anders en ik dacht dat ze Fien riep. ? Ik vond dat zo raar dat ze die klank anders hebben dan dat wij hem hebben in Limburg. Wij zeggen gewoon Finn echt een doffe klank.

 9. Wat een prachtig verhaal! Heel mooi dat je dit deelt en ook met zo veel details. Ook super bijzonder dat een volger heeft geholpen bij de bevalling! En wat is Finn alweer groot geworden! Heerlijk!

 10. Het komt helemaal terug als ik het je hoor vertellen 🙂 je hebt het heel erg goed gedaan. Blij dat je het zo positief ervaren hebt. Dikke knuffel aan kleine Finn

 11. Super leuk om je vlogs te volgen nu dat ik zelf 27 weken zwanger ben. Het is mijn 2de zwangerschap maar mijn eerste zwangerschap van mijn dochtertje is al 6 jaar geleden dus ik kijk nu elke week een filmpje van jou om toch terug up to date te zijn. Super leuk.. Super mooi gezinnetje heb je en een pracht van een zoontje en btw een super mooie naam. Hihi

 12. Oh geweldige video! Nog eens een dikke proficiat met jullie prachtige zoontje! Ik heb vol interesse geluisterd naar je verhaal, zeker gezien het in oktober mijn beurt is om te bevallen ??

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.