admin

14 bình luận trong “KORG Pa4x – Tutorial Cubase(Computer Sequencer Templates)& AD

 1. Buna seara domnu Andronescu, admir munca dumneavostra, si va respect pentru ceea ce ne aratati si ne ajutati tot odata, am si eu o problema… Am instalat driver de la pa4x in laptop, am sistem de operare 8.1… Deci cand conectez clapa in laptop cu cablul midi, si ma bag in cubase(Versiunea 5) nu mi se aude absolut nimic cand dau pe keyboard, am urmat tot pasii acestia ca in videoclip, ce ar putea fii ?? Si daca pot sa inregistrez cu tonurile din orga, preferabil acordeon, armonie, etc,etc
  Multumesc, anticipat !!

 2. Buna ziua, foarte bine explicat, multumim!
  Deoarece la korg pe site inca nu am vazut fisierul xml pentru Korg Pa4x, ar fi posibil va rog sa putem descarca de undeva fisierul xml creat de dumenavoastra? Eventual trimis pe e-mail, sau pus online undeva cu posibilitatea de a fi descarcat. Multumesc!

 3. Ciao Daniel,
  do you know how could I import the file downloaded from the Korg official site in Logic (the Pa3X library)? I have a Pa4X, so I should perform the same (changing range values and instruments names) on Logic.
  Your videos are very usefull!!! Thank you for your patience 🙂

 4. Mulțumim foarte mult pt faptul ca prezentați softuri in sine si cum anume sa lucram pt a creea ceea ce ne dorim cu acest korg pa 4x,excelent,pt ca nu neaparat aveam nevoie de set uri ci cum sa le creem ,corect!Mii de mulțumiri si așteptam viitoare explicații!Multa sănătate si spor la lucru!"Have a nice one"!

 5. Mă bucur să înâlnesc astfel de oameni ca tine Daniele că îți dai toate silințele să ajuți pe acei ce au nevoie de ajutor. Chiar și numele tău vorbește mult pentru că-i luat din sfânta scriptură și scriptura vorbește de un așa fel de om. De aceea fii binecuvântat.
  Am o mică cerere. Dacă poți sa-mi spui în care video ai explicat despre cum se înregistrează pads în căntarea înregistrată, pentru-ca în user manual forte puțin îi scris despre aceasta. Cu mult respect Vasile.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.