Ultimate magazine theme for WordPress.

Fashion Stock Hungary | Mini Outlet

1


Üdvözöljük! Cégünket 2008-ban alapítottuk. A pomázi 1100 m2 raktárépületünkben és bemutatótermünkben kialakított outlet nagykereskedésünkben kifutó-, és minta termékekhez juthat hozzá kiváló minőségben, kedvező áron.
Ruházati nagykereskedésünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a stock outlet készletek beszerzése és értékesítése területén.

Az outlet-stock ruházat a következő készletekből tevődik össze: túltermelés, kifutó széria és bolti megmaradt kollekciókból. Cégünk csak eredeti, új, sérülésmentes, címkés árut vásárol fel a külföldi gyártóktól, kereskedőktől.
Fő profilunk új, outlet, világmárkás ruházati termékek folyamatos beszállítása, forgalmazása. Számos országból importáljuk árukészleteinket.

Választékunk folyamatosan bővül, több mint 60 jól ismert és közkedvelt márkát kínálunk ügyfeleinknek. Készletünk, ajánlataink folyamatosan, naponta megújulnak. Stock készleteink nagyrészt közkedvelt és globális sikernek örvendő divatmárkák kifutó készleteiből vagy mintakollekciójából áll, ugyanakkor palettánk exkluzív, kevésbé ismert, azonban kiváló minőségű külföldi márkákkal is bővül folyamatosan.

Törekszünk a rugalmasságra, a legolcsóbb árakra, lépést tartva a divattal és a ruhapiac legfrissebb trendjeivel. Európában egyedülálló módon lehetőség van a termékek összeválogatására, méretek és modellek szerint is. Bemutató termünkben több mint 30.000 kivállfázott ruha közül válogathatnak vásárlóink, illetve teljes raktárkészletünk is átválogatható, összesen több mint 150.000 termék.
A stockokat összeállított mixben is kínáljuk viszonteladóinknak. Mintacsomagok, illetve raklapos megrendelések egyaránt lehetségesek, igényeknek megfelelően. Termékeinket megrendelés esetén, házhoz szállítjuk a DPD futárszolgálat segítségével.

Kis és nagykereskedőket egyaránt kiszolgálunk, a minimum vásárlási mennyiség 30 db.

Személyes, nemzetközi, hosszú távú bejáratott üzleti kapcsolatainknak köszönhetően rendkívül kedvező áron juthatnak hozzá termékeinkhez.

Márkás ruháink, kiegészítőink, szezonális stock készleteink kiajánlása kis- és nagykereskedők számára egy hatékony csapat által történik, amely magyar, román, angol és német nyelven is az ügyfelek rendelkezésére áll. Termékeinket, stock készleteinket ügyfeleink személyesen is megtekinthetik, az ezekkel kapcsolatos részletkérdésekről – csomagok, logisztikai kérdések és szállítási lehetőségek – teljes körű tájékoztatást nyújt csapatunk. Igény szerint üzletviteli tanácsadással járulunk hozzá a kezdő vállalkozások sikeres működtetéséhez.
Reméljük, hogy hamarosan Önt is vevőink között üdvözölhetjük!

www.fashionstock.hu
info@fashionstock.hu


Source: https://blogema.org
Read more all post Fashion : https://blogema.org/fashion/
1 Comment
  1. cecilia kioi says

    Hello, I'm interested to buy clothes from you.And i could like to come to visit you a well .

Leave A Reply

Your email address will not be published.